Sistem KOPA Plače z nastavljivim algoritmom poenostavlja obračun plač in poročanje v vseh podjetjih v Skupini Pivovarna Laško.


070616_0927_1.jpg


V Skupini Pivovarna Laško so z uvedbo plačnega sistem KOPA Plače poenotili informacijsko podporo obračunu plač v celotni skupini. Kopina rešitev posameznim podjetjem v skupini omogoča samostojno pripravo obračunov in poročil, s čimer lažje podpirajo posebnosti pri delovnih razmerjih in poslovnih zahtevah.

Sistem KOPA Plače Skupini Pivovarna Laško z inovativnim nastavljivim algoritmom omogoča prilagodljivo izvedbo obračuna plač za vse sodelavce, ne glede na to, po kakšnem pogodbenem razmerju delajo. S tem so si na ravni skupine zagotovili učinkovito poročanje za FURS in AJPES ter hkrati omogočili kakovostne in razpoložljive podatke za poslovne analize.

Kopina rešitev deluje v osrednjem podatkovnem centru skupine. Poleg tega lahko samostojno oblikujejo vse obračune in poročila, kar pomeni hitro prilagodljivost organizacijskim spremembam ter hkrati nizke stroške lastništva in upravljanja s sistemom.

Avtor: Matjaž Jurjec

Želite izvedeti več ? Pokličite: 041 736 867, ali pišite: matjaz.jurjec@kopa.si

Facebooklinkedinmail