Prednastavljen poslovni informacijski sistem v oblaku za hitro uvedbo v poslovanje.

Kopa je s prednastavljeno verzijo KOPA ERP, ki deluje v oblaku, ponudila podjetjem vrhunski poslovni informacijski sistem kot storitev. Kopin sistem je postavljen v oblaku Pošte Slovenije in omogoča, da stranka enostavno izpolni matične podatke in začne rešitev uporabljati praktično takoj.

w


Popolna rešitev na klik

Celovita rešitev podpira različne tipe proizvodnje znotraj enotnega sistema ter povezuje vsa poslovna področja, nabavo, prodajo, proizvodnjo, skladiščenje, vodenje dokumentacije, obračun plač in kadrov. Dosedanje stranke so kot ključno prednost prepoznale obvladovanje poslovne problematike, zakonodajnih zahtev, poznavanje proizvodnih procesov in Kopino svetovalno vloga pri uvedbi in uporabi. Vse to dodatno prihrani čas pri uvedbi ter močno zmanjša projektna tveganja.

Vgrajene dobre prakse

KOPA ERP kot storitev je pripravljen s pogledom na uporabnike. Vsebinsko poznavanje poslovnih procesov in delovnih postopkov je vdelano v intuitivni grafični vmesnik ter algoritme, ki so strankam blizu. Nove generacije uporabnikov namreč pričakujejo, da stvari enostavno delujejo in da sistem uporabnika vodi skozi proces, brez kompliciranih navodil. Pri tem imajo velik pomen tudi primeri dobrih praks, ki jih je mogoče enostavno privzeti in takoj začeti z uporabo.

Po meri uporabnikov

Kopin najemni model se prilagaja dejanski uporabi in podpira povečevanje potreb. Zato ERP sistem ne ponuja samo osnovnih funkcij, temveč lahko stranka vključuje tudi zahtevnejše zmožnosti, na primer za načrtovanje poslovanja in proizvodnje ter sledljivost in spremljanje proizvodnje, s katerimi Kopine referenčne stranke že dosegajo nadpovprečne rezultate. Naročnikom je na voljo kakovostna podpora s kompetentnim osebjem, ki zagotavlja, da je storitev na razpolago da vedno deluje v skladu z dogovorom.

Avtor: Domen Ocepek

Želite izvedeti več ? Pokličite: 041736 867, ali pišite: matjaz.jurjec@kopa.si

Facebooklinkedinmail