Unior sta pri odločitvi za KOPA Plače prepričali enostavna nastavljivost algoritma za obračun plač  in vsebinska podpora Kopinih strokovnjakov.

Unior je ob prenovi rešitve za obračun plač iskal sistem, ki bi ob zanesljivosti in prilagodljivosti omogočal enostavno nastavljanje algoritma za obračun plač. “Zaradi posebnosti poslovanja v proizvodnji smo želeli, da bi sami nastavljali algoritem, kar pri veliko ponudnikih ni možno,” je povedal Kristjan Brodej, vodja projekta v podjetju Unior d.d.

Kot veliko proizvodno podjetje so iskali ponudnika, ki ima reference v primerljivih podjetjih. “S strani Kopinih referenc smo dobili dobre odzive o zanesljivosti in prilagodljivosti. Na predstavitvah nas je prepričalo tudi njihovo vsebinsko znanje,” je še povedal Brodej. Sistem KOPA Plače bodo v podjetju Unior povezali s poslovnim informacijskim sistemom Oracle E-Business Suite ter s sistemom za evidenco delovnega časa Četrta pot.

Prilagodljivost_9.2.

 

 

 

 

 

 

O družbi Unior

Unior je s svojimi štirimi programi Odkovkov, Ročnega orodja, Strojne opreme in Turizma prepoznan kot napredno mednarodno podjetje v kovinsko predelovalni in turistični dejavnosti. Program Odkovki ima z letno proizvodnjo 25 milijonov kosov odkovkov za dele podvozja in ohišja krmilnega mehanizma največji tržni delež na svetu.

Program Ročno orodje je eden od petih najpomembnejših proizvajalcev ročnega orodja v Evropi, program Strojna oprema spada med pomembnejše dobavitelje namenske opreme v Evropi. Blagovna znamka Unior je danes registrirana v 60 državah na vseh petih celinah, družba Unior pa izvaža v več kot 90 držav po svetu. Delniška družba Unior je po številu zaposlenih četrto največje slovensko proizvodno podjetje.

Avtor: Matjaž Jurjec

Želite izvedeti več ? Pokličite: 041 736 867, ali pišite: matjaz.jurjec@kopa.si

Facebooklinkedinmail